Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει πρώτη φορά για τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Ο όγκος που δεν έμαθε κανείς!

Δημοσιεύθηκε May 16, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μας απάντησε σε όλα..

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η λαμπερή παρουσιάστρια συμμετείχε στο Survivor ώστε να εξασφαλίσει κάποια χρήματα και να μπορέσει να πληρώσει το δάνειο της, καθώς από τα χρέη κινδύνευε να χάσει το σπίτι της. Διαβάστε παρακάτω..

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χωρίς κόμπλεξ απάντησε ανοιχτά στο Youweekly.gr και μεταξύ άλλων ανέφερε την περιπέτεια υγεία της το οποίο δεν είχε μοιραστεί με κανέναν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει πρώτη φορά για τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Ο όγκος που δεν έμαθε κανείς!

Έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν σου;

Δεν αποποιούμαι τίποτα, το παρελθόν μας δεν το πετάμε. Δεν μπορώ όμως να βάλω και στις πλάτες μου πράγματα που μου φορτώνουν. Ούτε ήμουν μια άλλη και έγινα μια άλλη... Δεν άλλαξα, η ίδια είμαι, απλά βελτιώνομαι, εξελίσσομαι και συνεχίζω να προχωράω μπροστά.

Γράφτηκε πως στο «Survivor» μπήκες επειδή είχες ανάγκη τα χρήματα για να αποπληρώσεις ένα δάνειο για το σπίτι σου…

Δεν αφορά τον κόσμο αυτό... Στο παιχνίδι μπήκα για ένα σύνολο πραγμάτων. Όλοι μας έχουμε διάφορες υποχρεώσεις, δεν με πίεζε κάτι τόσο πολύ.

Είχες μιλήσει για ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας και ότι η πρόληψη σε έσωσε. Είναι όλα καλά τώρα πια;

Η πρόληψη με έσωσε τότε που είχα έναν μικρό όγκο στο στήθος. Θέλω να περάσω αυτό το μήνυμα της πρόληψης σε όλους. Μόλις γύρισα μάλιστα από τον Άγιο Δομίνικο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να κάνω τις προληπτικές μου εξετάσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά