Πάτρα: Δύο φοιτήτριες που έχουν κάνει Άνω-Κάτω τους Άντρες-Δείτε τι κάνουν!!

Δημοσιεύθηκε October 20, 2016. >> Viral  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

αρκετά παιχνιδιάρες. Καταφέρνουν πάντα να έχουν αυτό που θέλουν χωρίς μεγάλο κόπο. Φοιτούν στο ΤΕΙ της Πάτρας, μένοντας στην περιοχή του Μπεγουλακίου.

Ρίχνονται σχεδόν στα… ίσα, στα αρσενικά που βάζουν στο μάτι και η δράση τους πλέον έχει γίνει γνωστή, στις φοιτητοπαρέες των ΤΕΙ.
Οι δύο φοιτήτριες συχνάζουν στις καφετέριες της περιοχής και εκεί είναι που καταφέρνουν να «ψαρεύουν» τα αγόρια, τραβώντας τους την προσοχή με τον τρόπο τους και αφήνοντας τους στο τέλος ένα ραβασάκι με το τηλέφωνο τους.

Αυτό που… ιντριγκάρει τους αρσενικούς που έχουν μπει στο μάτι των δύο κοριτσιών, πέρα από το… διπλό είναι η διαφορετική ομορφιά που έχει το δίδυμο. Δύσκολα λοιπόν για κάποιον να αντισταθεί και να μην πάρει τηλέφωνο. Η πιο όμως ευχάριστη έκπληξη που επιφυλάσσει το δίδυμο για τα αρσενικά που «γουστάρουν», έρχεται όταν έρχονται στο σπίτι όπου διαμένουν.

Εκεί είναι που ξαφνικά πετάγεται από το… πουθενά και μία τρίτη κοπέλα, φίλη τους και συμφοιτήτρια τους, η οποία δεν είναι και τόσο όμορφη όσο οι άλλες δύο, όμως είναι κάτι παραπάνω από δοτική, όπως λένε τα «θύματα». Αυτό, πάντως, που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι η παρέα των κοριτσιών κάνει αυτά που κάνει, χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο και χωρίς να αποσκοπούν κάπου.

dete.gr

 

Πηγή: www.makeleio.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά